Deelnemen / Participer / Participate

NostalBusRally 2021

20-21-22 augustus 2021

Nederlandse versie - version française - English version

ZELF EEN VINTAGE BUS? OF WIL JE DEELNEMEN AAN HET EVENT ZONDER BUS? HIER MOET JE ZIJN!

Op deze pagina vind je alle informatie terug over het programma, inschrijvingen, praktische informatie, ...

PROGRAMMA

De NostalBusRally zal in 2021 een driedaags evenement zijn. Dat betekent niet dat je per se de drie dagen mee hoeft te doen. Voor de organisatie en ook voor de deelnemers aan het event is het natuurlijk wel aangenamer als je gedurende het hele weekend aanwezig kan zijn. We zullen er alleszins voor proberen zorgen dat je je niet verveelt als deelnemer!

Concreet is er keuze uit drie mogelijke opties:

  • deelname vrijdag-zaterdag-zondag
  • deelname vrijdag-zaterdag
  • deelname zaterdag-zondag
  • deelname enkel vrijdag (statische tentoonstelling in Oudenaarde)
  • deelname ekel zaterdag (rally Oudenaarde - Ieper - Brugee met statische tentoonstelling in Ieper)
  • deelname enkel zonda (statische tentoonstelling in Brugge)


BELANGRIJK |  Alles wijst erop dat ons event zal kunnen plaatsvinden. In geval van annulering worden de betaalde bedragen volledig terugbetaald. De inschrijvingen worden op 31 juli definitief afgesloten.Vrijdag 20 augustus


Dagverloop

Op vrijdag verwachten we deelnemers met een of meerdere voertuig(en) tussen 12 uur en 14 uur op De Ham in Oudenaarde. De aanrijroute staat bewegwijzerd vanaf de N60 en loopt via de Minderbroedersstraat - Matthijs Casteleinstraat - Smallendam. We vragen om uiterlijk om 14 uur aanwezig te zijn in functie van de veiligheid van de bezoekers. Van 14 uur tot 17u30 worden de bussen immers tentoongesteld aan het grote publiek. We voorzien op dat moment geen specifieke activiteit voor de ingeschreven deelnemers, maar zien dit vooral als een interessant netwerkmoment. Wie wil kan op eigen houtje de stad Oudenaarde verkennen.  Ter plaatse voorziet de organisatie in drank (tegen betaling). Vlakbij, op de Markt, zijn er ook tal van horeca-gelegenheden om een terrasje mee te pikken. Vanaf 15 uur kan er ook worden ingecheckt in het Leopold Hotel, dat vlak naast het evenemententerrein gelegen is. Om 14u30 wordt het event officieel geopend door Herman De Croo, minister van staat, en Marnic De Meulemeester, burgemeester van Oudenaarde.

Wie zonder voertuig deelneemt, dient uiterlijk om 18 uur aanwezig te zijn op De Ham in Oudenaarde.

Na 18 uur wordt de toegang tot de site fysiek afgesloten en tot het vertrek op zaterdagochtend wordt bewaking voorzien.


Maaltijden en overnachting

Vanaf 18 uur sluit de site voor bezoekers en houden we met de deelnemers een (inbegrepen) aperitief bij de voertuigen. Vanaf 19 uur vertrekken er pendelbussen naar de locatie voor het avondmaal, op een kleine 2 kilometer van De Ham. We genieten er van een barbecue met uitzicht op het Donkmeer.

De Ham ligt vlak voor het hotel (Leopold Hotel) waar we als organisatie een aantal gereserveerde kamers (incl. ontbijt) hebben. Gezien de zeer praktische ligging van het hotel en het gebrek aan veel alternatieven, raden we jullie ten stelligste aan om kamers in dit hotel te boeken. NostalBus maakte hiervoor afspraken en kreeg gunstige tarieven aangeboden. Als deelnemer zal je na inschrijving een boekingslink krijgen waar je zélf moet instaan voor de concrete reservatie en betaling van de kamer(s). De voor deelnemers gereserveerde kamers zijn gegarandeerd tot uiterlijk 30 juni 2021 en zolang de voorraad strekt. De kamers zijn kosteloos te annuleren tot 1 dag voor het event.


Zaterdag 21 augustus

Dagverloop

Op zaterdag geniet je van je ontbijt in het hotel. Uiterlijk om 10 uur vertrekken de bussen voor de eigenlijke rally richting Ieper. Hiervoor wordt per bus een roadbook ter beschikking gesteld. Omstreeks 12u30 komen we aan in Ieper in de omgeving van het station. Daar wordt een broodlunch aangeboden. Een geselecteerd aantal bussen zal tussen 13u30 en 14u00 naar de Markt geleid worden. Daar kan slechts een gedeelte van de bussen worden tentoongesteld. De andere bussen blijven achter aan het station maar zijn ook te bezichtigen voor het grote publiek. Er wordt daartoe een pendeldienst ingericht tussen beide locaties. Het publieksevent loopt van 14u00 tot 16u30.

Vanaf 16u30 vertrekken de bussen voor deel 2 van de rally richting Brugge. De bussen worden bij aankomst omstreeks 18 uur afgesteld op de afgesloten site van De Lijn aan het station. Van daar vertrekken pendelbussen naar de hotels voor een vlotte check-in. Na de check-in keren de pendels terug om de deelnemers te brengen naar de locatie van het diner. Het avondmaal loopt tot ongeveer 22-23 uur, waarna pendelbussen opnieuw naar de hotels rijden.


Maaltijden en overnachting

Het ontbijt is inbegrepen in de hotelovernachting bij Leopold Hotel Oudenaarde. In Ieper wordt een broodlunch voorzien voor alle ingeschreven deelnemers. 's Avonds eten we in het centrum van Brugge, op wandelafstand van 't Zand.

In Brugge worden er twee verschillende hotels aangeboden, in dezelfde buurt buiten het centrum gelegen, maar volgens verschillende prijsklassen:

Met deze hotels hebben we als organisatie afspraken gemaakt en worden kamers voorbehouden. Wij boeken, anders dan in Oudenaarde, deze hotels voor u en u betaalt deze hotels dus ook bij inschrijving aan ons. Deze kamers zijn annuleerbaar zijn tot 10 dagen voordien. Deze kamers zijn beschikbaar tot zolang de voorraad strekt.


Zondag 22 augustus

Dagverloop

Op zondag vertrekken de pendelbussen aan de hotels om 9 uur, richting stelplaats De Lijn. Daar worden de bussen opgehaald en rijden we naar 't Zand. Tussen 10 uur en 15 uur gaat daar een publieksmoment door. De deelnemers kunnen intussen een stadswandeling maken, een boottocht beleven of van een panoramisch uitzicht genieten op het dak van het Concertgebouw. Vanaf 15 uur, na het slotmoment, kunnen de deelnemende bussen huiswaarts keren.


Maaltijden en overnachting

Ontbijt in inbegrepen in de hotelprijs. Er wordt een pastalunch voorzien ter plaatse op 't Zand, inclusief 2 drankjes.

ALS DEELNEMER INSCHRIJVEN? HIER!

Je vindt via de knoppen hiernaast het inschrijvingsformulier terug. We vragen in de laatste stap van het formulier ook de betaling voor het volledige arrangement. Dat omvat zo van toepassing de inschrijving van de voertuigen, alle maaltijden op de gekozen dagen en desgevallend de kamers in de Brugse hotels. Het is steeds mogelijk om hier achteraf nog aanpassingen aan te laten doen, stuur ons daarvoor gerust een mailtje. We passen dan het nodige aan in onze database en sturen je een nieuwe betalingslink - of storten het teveel betaalde bedrag terug. De uiterste datum voor aanpassing is afhankelijk van de afspraken met onze partners.

Na inschrijving bezorgen we je ook de boekingslink voor het hotel in Oudenaarde, deze kamers dienen door de deelnemers zelf te worden geboekt en betaald.

ALLE INSCHRIJVINGEN ZIJN TERUGBETAALBAAR INDIEN HET EVENEMENT TEGEN ALLE VERWACHTINGEN IN TOCH NIET ZOU KUNNEN DOORGAAN. We vragen dan ook om zeker niet te twijfelen en tijdig in te schrijven. U heeft niets te verliezen :-) !

PRIJSTABEL RALLYMaaltijden


Deelname op vrijdag (prijs per persoon)
--> avondmaal (barbecue) met aperitief inbegrepen

€ 37,00

Deelname op zaterdag (prijs per persoon)
--> middagmaal (broodjeslunch incl. 2 drankjes)
--> avondmaal (3-gangendiner incl. aperitief en dranken)

€ 64,00

Deelname op zondag (prijs per persoon)

--> pastalunch incl. 2 drankjes

€ 19,00Voertuigen


Inschrijving eerste voertuig

€ 30,00

Inschrijving tweede voertuig

€ 25,00Overnachting Oudenaarde (vrijdag op zaterdag)


Standard kamer 1 persoon (incl. ontbijt in hotel)

€ 99,00

Standard kamer 2 personen (incl. ontbijt in hotel)

€ 109,00


Overnachting Brugge (zaterdag op zondag)


Economy kamer 2 personen (incl. ontbijt in hotel)

--> € 47,00 per persoon bij bezetting van 2 personen

--> € 94,00 per persoon indien geboekt als single

€ 94,00

Economy kamer 3 personen (incl. ontbijt in hotel)

--> € 45,33 per persoon bij bezetting van 3 personen

€ 136,00

Standard kamer 1 persoon (incl. ontbijt in hotel)

€ 122,00

Standard kamer 2 personen (incl. ontbijt in hotel)

--> € 67,50 per persoon bij bezetting van 2 personen

€ 135,00

Standard kamer 3 personen (incl. ontbijt in hotel)

--> € 52,67 per persoon bij bezetting van 3 personen

€ 158,00